2013 m. birželio 14 d., penktadienis

Dingusių daiktų istorijos ir šventė


Toks iki begalybės keistas laikotarpis. Pagaliau į gyvųjų pasaulį grąžinus vieną kompiuterį, kanopėles užvertė kitas. Tiesa, pataisomai, bet… laiko ir finansų tai reikalauja. Dingo dvi ežio kojos. Ežiukas žaislinis, bet kojos tai tikros, ir labai jų trūksta. Dar prašapo kol kas bevardžio padaro kelnės. Ir visa tai išnyko vienuose namuose. Hm… Viena versijų – kaltas pagreitintas tvarkymasis laukiant svečių. Čia tokia tvarkdarystės rūšis, kuomet reaktyviniu griečiu kuo giliau ir toliau sukaišiojama viskas, kas neskirta svetimos akims. Bet gi jokioje slėptuvėje ar pakeliui į ją ieškomi objektai neaptikti. Kita versija. Jos tiesiog nėra. Nors ir po visą Lietuvą šią savaitę teko pasibastyt, puikiai žinau, kad automobilyje nekeliavo nei ežys nei tas savo identiteto dar laukiantis padariukas.
Dar kažkur pasislėpė labai svarbus blonknotas ir krūva naktinių peckelionių – eskizų. Vieni liko kol kas amžinuoju miegu besimėgaujančiame kompiuteryje, o kiti… nežinau kur. Kitaip nebūtų dingusių daiktų istorijos :D  Ir tik vienas geras dalykas – namus rado visas rinkinukas lino skiautinių – padėkliukų.
Ir visai ne šiaip sau  aš apie eskizus sriūbauju. Praktiškai ant peties skaitytojams šniurkščioju. Tiesiog labai, labai pribrendo metas idėją paversti realybe – sukurti Vienkiemiui pasaulio pakašty savą ženklą. Tokį, kuris drauge su meškomis bei kitais žvėriukais į naujus namus keliautų. Prie skiautinių ir kitų siuvinių derėtų, draugams dalinamų uogienių ir draugams dalinamų aštrių  padažų stiklainius puoštų. Dar naminio alaus ar vyno butelius ženklintų. Na ir šiaip smagus būtų.
Idėjų ir minčių sugaudyt nespėju. Naktimis prieštukais ir angliukais popierių marginau, kompiuteryje piešti mėginau. Bet kol kas tik smagiai praleisto laiko prisiminimas – realaus daikto nėr. Ir mintys, kaip turėtų atrodyti galutinis rezultatas, vis keičiasi. Nors minimalizmas man vis gi artimiausias. Gal kas kokių idėjų turit? T.y. su kuo jums asocijuojasi mūsų vienkiemiukas ir jo žvėrys? O gal… gal kas pajausit įkvėpimą piešimui? Ir dar -  vienas kalendorius sako, kad šiandien tarptautinė blogerių dieną. Šis internetinis dienoraštis dar, drąsiai reik prisipažinti, kūdikiško amžiaus, bet… švęsti juk galima :D O švenčių proga ir šį bei tą įdomesnio sugalvoti. Lauksiu pasiūlymų kaip turėtų atrodyti tas ženklas ir po savaitės traukiam burtus kam atiteks žvėriukas arba skiautinukas (pasirinktinai). 
Lauuuukiu. Nes galvoje bent dešimt idėjų, bet tos galutinės nėr.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą