2013 m. liepos 4 d., ketvirtadienis

Kas nešokinės…


        Kas nešokinės tam… naktipuodžio reikės. Tokia tat realybė, kai kojos traumą patiri. Garbės žodis, pakeliui į lauko būdelę gana rimtai svarsčiau, kad gal tarp stirnų bei kiškių paliktų krūvelių, maniškė labai nesimatytų :D Nerizikavau, finišą pasiekiau… Ir nors mieste strateginiai namų taškai WC- darbo stalas – virtuvė – lova daug lengviau pasiekiami, šunės vedžiojimas tampa gana komplikuotas. Bet kitų pagalbos niekaip neišsiversi.
            Kaip čia su tom traumom… o gi taip, kad pirmą kartą susižalojau tiesiog. Tiesiog einant. Ramiai ir paprastai. Gal senstu. Tikiuosi, kad ne, bet… iki šiol didžiausi ir skaudžiausi kojos išsisukimai buvo: žaidžiant futbolą (tą kartą kai tris savaites normaliai nevaikščiojau tai… tiesiog perdavimo laukiau ir griuvau nelygioj kovoj kamuolio net nepalietus :D), su šune po miškus vaikštant į voveraitę užsispoksojau (duobės ne šernams, bet šernų išraustos ir žiopliams skirtos :D), po pelkynus bastantis. Vat tokiais atvejais kažkaip labiau pasiteisint prieš save galima. Ar bent pasijuokt iš aplinkybių. O čia… “upal, prasnūlsia, gips”…
            Vis gi yra ta teigiama, labai teigiama dalis bet kokiame etape. Atsirado stacionarumas - nuo darbo stalo sunku nueiti. Į vieną tašką spoksoti nesinori, tai darbai tiesiog pasižvygaudami ritasi pirmyn. Ir paaaats svarbiausias dalykas – man labia patinka lepinimas. Na, nors pirmomis dienomis (nes vėliau ne man, bet lepintojui nusibosta :D ). Kai kava pati atkeliauja, maistas pasigamina, vanduo kibirais trobon žygiuoja, šuva be manęs po miestietišką miškelį pasivaikščioja. Sakyčiau taip – jei ne skausmas, traumos geras dalykas. Kartais :D Trumpam :D Nors jau nusibooodo. Visai kokią pasiutpolkę sutrypt norėčiau, kamuolį paspardyt. Ar tiesiog ramiai kur nors nueiti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą