2012 m. gruodžio 31 d., pirmadienis

Mažutis meškutis vyno taurėje


Šiais metais aš tikrai, tikrai buvau gera. Tokia, gera, kad net ir Kalėdų senelio padėjėjos  pareigas trumpam prisiėmiau. Na, ne elniu kokiu ar nykštuku dirbau, bet vis tiek. Ne tik savo norus išdėsčiau, bet pasistengiau ir nevarginti pagyvenusio vyriškio. Pati parduotuvėje į maišą dovanas kroviau, sąžiningai jas nuo savęs slėpiau kojinių stalčiuje. Ir net iki antrosios Kalėdų dienos jų nepuoliau glostyti. 
O pamačius tokį bordo spalvos kailiuką, skirtą specialiai mažiems meškučiams siūti, negalėjau susilaikyti. Tiesiog akyse pradėjo šokinėti toks mini, mini meškutis – vyno mėgėjas. Kaip tik tarpšventinio laikotarpio simbolis :D Tai jau ir pristatau – mažą, mažutėlį, 7,5 cm ūgio, paskutiniąją šių metų dieną baigtą padarėlį. Judina rankeles bei kojeles, sukioja galvą, pats stovi ir yra dideliausias vyno mėgėjas. Nors prisipažįstu, pirmą kart gyvenime siuvant meškutį prisireikė ne tik pinceto, replyčių ir kitų įrankių, bet ir padidinamojo stiklo. O kaip gi be jo 3 cm dydžio letenėles gražiai susiūsi. Deja, bekeliaujant po svečius ir dvejus namus, pakeliui tas nepamainomas daiktas kažkur pasiliko paviešėti ir baigiamuosius darbus teko atlikti be vaizdo padidinimo. Manau, jog su juo viskas galėtų būti geriau ir gražiau. Bet ką jau čia metus bebaigiant dejuosi – kitais metais bus daugiau, geriau, gražiau ir visa kaip kitaip –iau :D :D 
Belieka meškučiui rasti vyno rūsį, ar bent lentyną, kur jis galėtų įsikurti :D Palaikyti kompaniją prie stalo ar šiaip saugoti tauraus gėrimo atsargas.
P.S. Na tikiuosi pagaliau foto pavyks įkelti, nors ir prastokos kokybės :D Už tą kokybę ir atsiprašau -  kartais girios gerokai slopina interneto pajėgumus. Deja. 
Visiems gerų Naujųjų!



















Komentarų nėra:

Rašyti komentarą