2013 m. balandžio 9 d., antradienis

Triptikas pagalvių mūšiui

  
Pakvailiojimas inicijuotas vieno smagaus projekto (apie jį po mėnesio – kai baigsis).

Kampe snaudė vienas mažas katinėlis. Ir ne kokia pelėda ar kūgis, bet katinėlis – parašyta.




Pabudo ir susimąstė katinėlis:






Ir nusprendė būt laimingas!






Gavosi toks triptikas pagalvinis:





Švelni medvilnė, tekstiliniai dažai ir siuvinėtos detalės :D Snaudžiantis katinėlis – puikiam miegu. Pagalvę su susimąsčiusiu kačiumi pasikišus po užpakaliu ar ant galvos užsidėjus labai gerai mintijasi. O laimingi katinai neša laimę!
P.S. Bandžiau laikytis tvarkos – t.y. kelti į šią erdvę tik keliskart patikrintus įrašus (kad tų skubėjimo klaidų nepalikinėt, nes pati nekenčiu tekstų su visokiais gramatikos liapsusais) ir dar apgavotus. Ir kas gi gauvosi? O gi tyla. Nes naktinės ekspromtinės rašliavos rytais tokios nevykusios atrodo :D Ech... Tai gal aš ataskaitose žodelius rinksiu ir visa kaip rimtu veidu kamuosiuosi. Paliksiu čia tuos savo plepalus.


2 komentarai:

  1. Nu linksmi (ir nuotaikingi) tie tavo katinai... :)

    O su rašymu tai jau taip: arba rašai tuomet, kai nori (o kas ir kaip gausis - niekas nežino) ir kažką parašai, arba - tvarkai, gludini, šlifuoji, taisai tekstą tol, kol tas noras galutinai išgaruoja ir nebeparašai nieko

    Taip kad nesuk galvos ir mėgaukis - rašyk tuomet, kada norisi ir ką noris(juo labiau, kad mano manymu, gaunasi tikrai neblogai :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkui už katinų įvertinimą :D O dėl rašliavų tai taip ir yra - tos kur gludinamos tai ir tupi kompe iki... kada nors. Pradėjau dėl linksmumo, tai reiks ir tęsti ta nata

      Panaikinti