2014 m. gruodžio 7 d., sekmadienis

Gal dovanų?


     
     Šiandien pas mus labai gražiai sninga ir dabar pusnys visur. Šventinė nuotaika apėmė, dovanomis dalinuosi. Gal kam knygos, a?



     O, kad jau niekas nieko nesuprato tai daugiau foto keliu.




            Pati knyga namuose atsirado... spėju, kad kažkada iš dėvėtų drabužių parduotuvės parsitempiau. Tai gi ir kvapas jos, tikrai nėra naujas, šviežias bei gaivus. Bet jei domitės scrapbookingu (nežinau kaip lietuviškai užvadinti) gal gi bus naudinga?
            Visus norinčius prašom iki trečiadienio rašyti čia arba vienkiemio paskyroje facebooke, o tada, jei bus daugiau nei vienas, burtus trauksiu.



6 komentarai:

  1. Spėk, kurią nuotrauką pirmiausiai pastebėjau nuotraukoje facebooke? Žinoma, kad kairėje esančio skiautinio detalę. Tada ėmiau galvoti, nuo kada skiautiniai vadinami "scrapbook". O svarbiausia, kodėl tu atiduodi skiautinių knygą. Na, bet jeigu atiduodi, tai man reikia (nors tikriausiai nelabai ko joje yra, kad tau nereikia). Tik čia atėjusi supratau, kad skaityti reikia tai, kas parašyta, o ne tai, ką nori perskaityti. Tad su palengvėjimu atsidusau: mano lentynos neverks, man šios knygos nereikia :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Prajuokinai :D :D :D Taip, ją prigriebiau, kad prigriebt. Spėju :D Nes manau, kad šita liga tikrai neužsikrėsiu. Bet gal kam įdomu, bus naudinga.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tikiuosi, tu nesiruoši jos išmesti? Apsižiūrėjau, kad trečiadienis jau ryt. Bet pranešiu apie ją vienam kitam žmogui, kuriuos galėtų sudominti. Blogiausiu atveju gali panaudoti kaip kokio kibiro dangtį (viešai nerašysiu, kas man davė šią minti, tiek jau to, nors ji yra maždaug 100 metų senumo)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Oi, gyvenime jokios knygos nesu nei išmetusi, nei sudeginusi :D Tiesiog pagalvojau, gal kam ji naudingesnė negu man. Ir lauksiu - gal bus norinčių kada nors.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Draugė jau atrašė, kad norėtų, bet nepatogu, nes tavęs nepažįsta. Teko paraginti ir prisipažinti, kad aš tave irgi tik virtualiai pažįstu, tad jai bus proga susipažinti. Na, gal įsidrąsins ir prisipažins, kad nori.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Tada labai laukiu kol įsidrąsins ir parašys laiškutį kam ir kur siūsti ar perduoti :D D :D Visai nebaisu :D

    AtsakytiPanaikinti