2013 m. kovo 22 d., penktadienis

Zuikis paprastasis


         Būna dienų kaip tyčia. Ir net savaičių. Kai visi suplanuoti darbai juda lėčiau nei norisi, kai viskas tarsi užsikonservuoja vietoje. Ir nuotaika tokia, kad nebežinai kur lėkti ar geriau iš vis pranykti. Kaip vaduotis kiekvienas savų receptų turi. O aš gi puikiai suprantu, kad jei nerasiu laiko kokiam žvėriukui sumeistraut, tai jau ir rukšna pikčiurna tapsiu :D Taip ir atsirado zuikis keistuolis, kurio siuvimo procesas ir nuotaiką iki padebesių pakėlė, ir mintis padėjo susidėlioti. 
            Tai gi zuikis svajojant apie tą metą kai vakare po darbų lauke hamake galima gurkšnoti gaivų vyną. Vėsa lauke ne piktina ir dantis barškina, bet jėgų suteikia ir džiugina. Tuomet  viskas atrodo taip paprasta, paprasta. Kaip zuikis šitas vynuoginis :D
            Toks vat primityviesiems žaislams priskiriamas žvėris gavos. Ūgis gan rimtas – 45 cm be ausų, o jei ir pastarąsias skaičiuosim tai ir visi 62 cm gaunasi.





          Kalendorius porino ir apie 40 paukščių dieną, ir Pempės dieną minėjo, ir Gandro diena jau netrukus. Bet mūsų šiaurėje tik tokie padarai medžiuose čiulba. 





       Ir kaip voverės kokios visaip šakomis striksi.






     Žinau, žinau, kad mano skonis žaislams savotiškas :D







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą