2013 m. kovo 4 d., pirmadienis

Lininis, skiautinis. Kas? Atvirukas!



          Daugelis pasakų prasideda taip: „Seniai, seniai... „. Šis mano pasakojimas – nuo paburnojimo, kad niekas man nieko iš anksto nesako :D Ir kai sužinai, kad po šešto dienų teks kažkur važiuoti, ir ne tik važiuoti, bet ir dovanos mielos bei rimtos reik, tai kartais ir šokas ištinka. Kadangi iš tų šešių parų keletas skirta kelionėms, dar kažkiek pradėtų skubių darbų baigimui, turiu pasakyti, reikalas visai rimtas ir įtemptas tapo. Sąskaitoje ir piniginėje siausiančių skersvėjų proga buvo pats metas iškuisti visas vilnos ir medžiaginių  atražaų atsargas. Tada raitojiesi rankoves, apsirūpini kava ir pirmyn su kūrybinio įkvėpimo sparnais.
 Rimto brainstormingo (na nežinau normalaus lietuviško atitikmens... visi kažkokie ne tokie rodos) rezultatas – atviruko iš lietuviško lino idėja. O, kad jau esu iš tų, kuriems daiktai nors kiek praktiški turi būt (cha, cha... nors žaislai tai nežinau kiek jau čia praktiški :D ) tai atvirukas gan didelis gavosi. Į užklotuką pavirto. Su dovanojančiųjų rankų ir letenų antspaudais ir sveikinimais. Manau, kad ir visokius linkėjimus ant tokio daikto  išrašyt galima ir, pagal pageidavimą, kokį posmelį ar kvietkelį išsiuvinėt. Tik, vat laiko tam tai norėčiau daugiau turėti – nemiegojus ir skubant siūlės ne visuomet puikios gaunas :D Na ir šiaip po to miego bei nugaros pailsinimo reabilitacijos mirtinai reik.
O, kad jau skiautiniai man ypač jaukūs, asmeniški ir nepakartojami atrodo, tai ir neslepiu tos savo meilės jiems :D Ir nenuginčijamo fakto, kad laiko bei darbo jie taip pat reikalauja.
Kadangi atvirukas jau įteiktas ir, tikiuosi, pradžiugino ar bent nustebino, tai ir pristatau labiau viešoj erdvėj :D

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą