2013 m. rugpjūčio 29 d., ketvirtadienis

Eskizai

             Labai smagiai vakar laiką leidau. Kelionės, susitikimai su draugais ir kūrybinė veikla – reikalas smagus ir ilgam pakraunantis. Įspūdžius siurbiu visur. Net autobusuose, kur tiek visko nugirsti ir pamatyti galima, kad šypsena dar keletą dienų nedingsta. Ne, ne, priskišusi ausies neklausau kas ką šneka. Bet žinot kaip ten būna, kai labai garbaus amžiaus žmonės bendrauja. Girdi net vairuotajas. Nes ausų tai neužsikiši :D Tai vat ir išklausiau dviejų žilutėlių vyriškių pokalbį. Apie tai, kad yra tokios tabletės nuo kurių be galo linksma pasidaro, gerai miegasi ir ryte nieko neatsimeni :D Vieno iš pašnekovų proanūkis tokias kartais vartoja. Ir dar diskusijos kilo ar čia su receptu tokį gėrį parduoda, ar šiaip vaistinėje reikia teirautis. Švietimas ir akcijų prieš narkomaniją milijonai matyt ne visiems įtaką daro :D.
            O aš po įspūdžių pilnos dienos iki penkių ryto… eskizus piešiau. Geometrines figūras dėliojau, spalvinau ir visa kaip savo kūrybines galias miklinau. Net kompiuterio pagalbą išmėginau. Pirminiam variante popierius ir spalvoti pieštukai… maloniau ir greičiau. Nors ir labai mėgstu technologijas kūrybinis paišeliojimas toks…. jaukesnis lovoje po šiltu užklotu. Kai jau griežti skaičiavimai ir matavimai vyksta – pats metas ir šiuolaikines galimybes pasitelkt.
            Braižymas, piešimas ir spalvojimas – puiki labai nuostabaus ir įtraukiančio darbo pradžia. Medžiagos naujam skiautinių užklotui atkeliavo! Tokiam dideliam, dideliam ir storam, storam. Šiltas ir jaukus bus. Tik šiek tiek neramu kaip pavyks dygsniavimo metu su tokiu dičkiu susitvarkyti. Bet, tikiuosi, viskas bus gerai :D
            Nuostabus dalykas tas ruduo. Galima sušildyti visus draugus, pažįstamus ir pirmą kart matomus žmones. Kam šlepetės, kam užklotukas. O kai kam ir tiesiog gero žodžio užtenka.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą