2015 m. rugpjūčio 3 d., pirmadienis

Džiazas ir agurkai

Siaubingai bijau žvyrkelių. Ypač jais važiuoti. Bet kai klausau muzikos tik švyst ir nepajaučiu kaip ta žyruota kelio atkarpa baigiasi. Prie ko čia džiazas ir agurkai? O gi niekuo dėti. Na, nebent automobilyje džiazo klausau ir baubiu. Taip kaip išeina – gi paukščiai negirdi, nepradės iš baimės negyvi nuo šakų kristi. O jei koks briedis giliau miškan nuklampos tai tik į gerą. Su meile ir linkėjimais aš jiems siūlau ant vieškelių nerymoti ir vairuotojų negąsdinti. Vis ko gi gali nutikti...
Na dar ir džiazo koncerte buvau, pasikroviau energijos. Pasiilgau aš gyvo dainavimo ir muzikos. Kai žmonės, o ne paukščiai, garsus leidžia ir dar į aplinką reaguoja. Nes gervėms tai nusi... ar tu plosi ar kojom trypsi. Nei bisui iškviesi jas, nei nuo pamiškės nušvilpsi.

O agurkai yra labai gera daržovė. Dėl skonio nesiginčijama, bet tokia prieraiši, dėmesio ištroškusi. Nenueik pora trejetą dienų agurkų aplankyt ir iš kart matai – laukė, storėjo, sėklas augino. Iš ilgesio net pernoksta kai kurie... 

4 komentarai:

  1. Sveiki, pirmiausia sveikinu galutinai apsispręndus dėl vienintelių namų. Ar Salose festivalyje buvote? O gal Duokiškio baladėse? Kuriam džiaze? :)
    Mums, deja, jau atostogos baigėsi...liūdna labai..meškos depresijoj mieste..su pavadžiais vaikščiot nebemoka..nei kur agrastų pasiskabyt, nei cukrinukų pasirankiot, kai išalksta..

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū už sveikinimus. Salose buvom. Labai, labai patiko :D Meškas užjaučiu ir dar Moka prie užuojautos prisideda :D Mes kai į miestą ilgesniam laikui nuvažiuojamt tai lauke šunė bando visus kupstu peržymėt, o namuose... vaikšto iš paskos ir garsiai žiovauja. Atseit, gi jau gana, važiuojam atgal į kaimą :D Dabar jau ir vienkiemyje darom užsiėmimus, kad komandų nepamirštų :D Kartu ir asmeninio dėmesiom, skaniukų gauna.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nu va, o mes Duokiškio baladėse...
    Meškos guli po laiptais neviltį ir dūsauja.. Ir asmeninio dėmesio gauna ir šaltos žalios mėsytės, ale va reikia joms asmeninio ežeriuko atsivėsint ir veiklos, ūkį prižiūrint :)
    Tiesa, gandriukai pas mus kaip tik mokėsi skraidyt paskutinę savaitę, tai ojez prisijuokėm: vienas nuo stogo nusirideno, kitas šakose įsipynė, nespėjo posūkio išimt, trečias broliui sparnu kepurę numušė bemanevruodamas, durneliukai dar :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Sunkus meškų gyvenimas :D :D :D Jei paguos - Mokai irgi sunkus laikas. Buvo pripratus visur drauge važiuoti, o dabar negaliu į darbą pasiimti. Tai kai esu namie kaip uodegytė iš paskos sekioja. Net trimerio garsą išgirdus lekia laukan žiūrėti ar niekur neišvažiuoju... Per karščius drėgnu rankšluoščiu šunė apvyniota ir iš laistyvuvo vis paliejama :D

    AtsakytiPanaikinti