2014 m. sausio 25 d., šeštadienis

Užklotas. Skiautinys. Tiesiog.



     Skiautinių užklotas. Pagaliau baigtas. Dygsniuotas rankomis ir dekoratyvinėmis siuvimo mašinos siūlėmis. Minkštas ir šiltas. Net džiaugiuosi, kad vienoj vietoj dekoratyvinę siūlę truputėlį nukreivojau (nors niekas ir nepastebi tam margume). Na, dėl šleivumo tai nesidžiaugiu. Bet pagaliau kažkas liks namuose. Nes rimta bėda jau buvo – namuose nei vieno skiautinių užkloto. Visi į naujus namučius iškeliavę.







                      Fotografavimas kai lauke beveik dvidešimt laipsnių šalčio... Suteikia naujų emocijų :D Ir smagų šiltumo jausmą užklotą pasikabinus.  

6 komentarai:

  1. Labai graži lovatiesė. Ir spalvos žiemiškos. Kaip jai praverstų šiek tiek sniego. Bet ir taip gamtoje nuostabiai atrodo. Gaila tik, kad dygsniavimas nelabai matosi. Taip norėtųsi ir jį geriau apžiūrėti.

    Iš kokių audinių siuvai? Kažkokioje parduotuvėje tokių atspalvių radai ar čia "ponių laimių" lobiai? Norėčiau ir aš panašių, bet niekur rietimų neteko aptikti, nebent kokią užuolaidą, o jas radęs negali spalvų pasirinkti, tik perki arba neperki to, kas yra...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dygsniavimas niekaip foto neišryškėja matyt, siūlo spalvas gerai parinkau rinkau. Šiek tiek šleivumo dygsniuojant yra (o jau galvojau, kad man taip jau seniai nenutinka) ir norėjau pasiguosdama parodyt kreivoką siūlę. Nu niekaip nerandu :D Susiliejo su visuma. Šita siūta iš "ponių laimių" lobių. Dėl to šiek tiek gaila, kad mažoka - niekur paskui neradau priderinimui kitokių medžiagų, Na ir šiaip gi skiautiniai daug medžiagos valgo. Šiaip čia ir yra iš tvirtesnių, medvilninių užuolaidų. Keletos rūšių. Tvirtos ir švelnios. Jo... medžioklė skudurynuose kartais tikrai užknisa, turi daug kaupti, pirkti "o gal panaudosiu", nes nėra galimybės tiesiog susipirkt medžiagas ir pradėt siūti. Realiai iš mano patirties kartais naujas medžaigas (pav. dideliam dviguliam užklotui) net pigiau naujas pirkt... vis tiek tas įdaras ir kitos pusės paklodės turi būt ištisiniai, išvengi galvos skausmo kur gauti kokią skiautę ir pan....

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nuostabus darbas ! Nerealiai..ir žiemiškas savotiškai, lyg šerkšno raštais, ir jaukus tuo pačiu, naminis..

    AtsakytiPanaikinti
  4. Gaila nuotrauka mažoka ir nelabai galima įžiūrėti detalių, tačiau tikrai gražus darbas :)

    AtsakytiPanaikinti