2014 m. gruodžio 11 d., ketvirtadienis

Vėjuose

Naktį kažkas nuolat beldė į sieną. O gi slidės, pamirštos lauke :D Ir juokingai jos atrodo – sniegas kieme nutirpęs, nors šaltukas šiandien ir yra. Vėjas toks, kad šlapius marškinius teko vaikytis po laukus, o miško ūžimas priminė jūrą. Interneto ryšys irgi su vėju nuskriejo :D
                      Kadangi neištveriu nei dienos be pasivaikščiojimo, o ir kam kankintis, kai vienkiemio esmė gamta, žandai vėjo nugairinti kartais net peršti. Už tai sparčiai ir padūkusiai su Moka vaikštinėjam – nėra noro koja už kojos kėblinti. Sniegui nutirpus kiemas plikas, nors paviršius su sušalęs. Kai jau būtą baltų dienų tai net keista. Mat prisnigus yra toks dėsnis – kuo rečiau išeini į lauką tuo daugiau pėdsakų kieme. Tos žmogiškos pėdutės tokios vienišos. O dabar... vienintelės pėdos, sniegui nutirpus, namuose. Šunės letenėlių antspaudai.

                      O aš sulaukiau dėžučių foto. Tų, kurios į antikvariatą iškeliavo ir talpins savyje smagius dalykus – 1920 -1930 m. apatinių drabužių kopijas. Dydžiai dėžių net trys.


4 komentarai:

  1. Labai skoninga dėžutė, gražu.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū. Kaip Jūsų vienkiemis ir meškos laikosi?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Suniokojom šiek tiek savo vienkiemiuką - prūdą didinom - tai dabar labai laukiu pavasario, kad atsiprašyt ir pataisyt, kur traktorius subjaurojo :) (ir labai bijau, ką gandrai pasakys, kai grįš).
    Na, o ir meškas štai jau kaip ir baiginėju atskalbt nuo prūdo kasimo darbų :) Ar jau pasipuošėt sodybą Kalėdoms? Pasirodykit, labai smalsu :) Mano papuošimus lauke kažkas išvogė, sukapojo ir po kiemą ištampė, tai dabar pasipuošėm tik didele lesykla. Gražaus laukimo!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Belieka linkėti darbingo pavasario tvarkant ir... daug džiaugsmų didelėje kūdroje. Ir gandrams turėtų patikti. O visų šunų pareiga dalyvauti kasimo darbuose :D Mes dar nesipuošėm. Atidėjau burokų ir morkų puošybai bet vis svarstau ar dar labiau skabymo ir siautėjimo sode nepadidinsiu su tokiais žaislais :D Tikrus žaisliukus truputį bijau kol kas kabint, ir šiaip prisibijau - kėkštas viską kas spalvota bando nugvelbt. Baisu, kad susižalos :D :D :D Na tam laikotarpiui tarp Kalėdų ir Naujų, kuomet svečių turėsim, esu visko prigalvojus :D

    AtsakytiPanaikinti