2014 m. balandžio 21 d., pirmadienis

Sveiki sulaukę!!!




         Būtent taip – sveiki sulaukę Šv.Velykų! Saulėtų ir smagių. Pietų Lietuvoje žydinčių, o šiaurėje pilnų laukimo. Nes kai pakvėpuoji slyvų, tulpių žydėjimu taip norisi jo ir savo vienkiemiuke. Laukiam, laukiam žiedų ir mes.
            Prieš išvykstant aviliams linkėjimus susakiau, gerų švenčių palinkėjau. O grįžusius varlių chorai pasitiko. Vakare dainuoja, net miškas skamba :D Bitutės šiandien net nustebino savo ramumu ir gerumu. Gėdingai dūmintuvės neužkūriau. Ir nieko – abi šeimynos leido ramiai apžiūrėti, nei viena neįgėlė. Ramios ir mielos :D Laikosi puikiai. 
            Linkim daug svajonių ir jėgų jas įgyvendinti. Dar – svajoti atsargiai, nes viskas pildosi. Tikrai, tikrai.

7 komentarai:

  1. Su šventėmis! Kad džiugi nuotaika nepabėgtų visus metus!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū už sveikinimus ir linkėjimus :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. Su Velykom dar galima sveikinti iki atvelykio, ania? Tai sveiki sulaukę!! Pagyvenom sodyboj nuo ketvirtadienio, o ten gi pas mus visiškai negyvenama sala - nei interneto, nei teliko, radijas tik Pūką ir Marijos radiją traukia...tai ir susivėlinau pasveikint :))))))))Bet nors ir vėliau - linkiu MEDAUS, uogų saldžiausių ir dažnų susitikimų su Mūza :))) Būkit sveiki!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū :D Tikrai galima dar visus sveikint :D O ir negyvenamoj saloj puiku turėjo būt - smegenys išsivalo, orai geri džiugino. Pas mus Latvijos labai daug programų traukia, tai šiek tiek didesnis radijos stočių pasirinkimas :D Perduokit linkėjimus gandrams ir paklauskit kas mūsiškiams nutiko - taip ir negrįžo...

      Panaikinti
  4. Ojej, su gandrais, tai visas nuotykis buvo..nuvažiuojam, o gadrų gi - visi keturi. Muštynės dėl lizdo kilo. Žiaurios. Iki kraujo praliejimo. Kaleno, sparnais plakėsi, snapais kapojosi..o mes tik aplink stulpą šokinėjam ir nežinom kuriuos gint, kurie ti mūsiškiai...O dar šunys mūsų irgi gandrų spalvom juodai/baltai dažyti, bando sudalyvaut..:) Mūšis buvo įspūdingas, bet rodos savi liko lizde, nes senu įpratimu galvą kūdroj toliau plaunasi :))) O anie gal jūsiškiai ten buvo? GPS navigaciją pametę... gal dar atrado tą laisvą lizdą pas jus?

    AtsakytiPanaikinti
  5. TaI gal ten mūsiškiai buvo. Nesulaukėm iki šiol. bet jei jie taip į kiekvieną lizdą pakeliui braunas tai baisu, kad ir nesulauksim. Man buvo įtarimas, kad kažkokie labai koviniai gandrai pas mus... Ech... guodžiuos, kad šikšnosparniai gerai peržiemojo - vakarais po kiemą skraido. Bet jie mūsų neišdavė :d

    AtsakytiPanaikinti