2014 m. birželio 9 d., pirmadienis

Darbingo pirmadienio pradžia

Kas būna po tinginio dienos? Darbų sąrašas sparčiai pradeda trumpėti :D Patys nepasidaro, bet noro ir jėgų jiems atlikti padaugėja. Ir daržai kažkaip nusiravi, ir planų daugiau atsiranda, ir, ir, ir... Net ir dėžės pasigamina :D Šiaip tai turėjo būti viena dėžutė su dangteliu. Bet blogai išmatavau norimą supakuoti daiktą ir gavosi dvi dėžutės :D Linu trauktos, dryžuotos. Ir šiaip tokios... na visai nieko :D Ot gražiai aš čia. Truputį pasigyriau :D Keliu foto ir lekiu toliau pirmadienio skinti. Carpe diem.







2 komentarai:

  1. Labai stilingos ir elegantiškos!
    Kaip jūsų gandras vienišius? Gal ir pačią jau susirado? Mūsiškiai čiūčiuoja du mažulius, tai tik dirba, varles tik neša.
    Sėkmės darbeliuose ir šiltos vasaros! Nuo pirmadienio jau atostogos, tai gal netyčia susitiksim Rokiškio "Senukuose" varžtus, dažus bepirkdamos :))))))))

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mūsiškis laisvą gyvenimą mėgsta - vaikšto kur nori ir daro ką nori. Kartais ilgam prašampa, kartais niekur iš sodo nesitraukia ir Moką erzina :D Gerų atostogų! Taip, remontų skyriuose mus dažnai sutikt galima ir atrodo, kad jie niekada nesibaigia :D

    AtsakytiPanaikinti